kleista-ta-praktoreia-opap-deite-pos-mporeite-na-paiksete

Κλειστά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ; Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε!

Όποιος δεν ήταν απομονωμένος σε κάποιο νησί στη μέση του πουθενά, όπως ο Τομ Χανκς στον «Ναυαγό» γνωρίζει ότι το 2020 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για τον κόσμο. Στην αρχή της χρονιάς έκανε την εμφάνιση της στην Κίνα μια φονική επιδημία η οποία και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο κι εξελίχθηκε σε πανδημία, η οποία και άλλαξε τη ζωή σε όλη την υφήλιο. Πλέον ο κόσμος έπρεπε να κάθεται σπίτι του και να μην συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι σε έναν χώρο, ειδικά αν αυτός είναι κλειστός. Ο Covid-19, η φονική αυτή πανδημία έφερε τα πάνω – κάτω παντού και το Στοίχημα δεν ήταν εξαίρεση.

Κάθε πρακτορείο του ΟΠΑΠ μπορεί να μην μαζεύει ταυτόχρονα εκατοντάδες παίκτες και άλλο κόσμο, αλλά δεν παύει να είναι ένας κλειστός χώρος στον οποίο βρίσκονται συνήθως πολλοί άνθρωποι και μάλιστα σε συνθήκες συνωστισμού, έστω και αν αυτός δεν είναι ακραίος. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος λοιπόν, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι από τα πρώτα καταστήματα που κλείνουν όταν ανακοινώνεται κάποιο τοπικό ή γενικευμένο lockdown. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του στοιχήματος που προτιμούν το πρακτορείο, στην ουσία «έμειναν άστεγοι».

Η αλήθεια είναι ότι την άνοιξη όπου είχαμε και την πρώτη περίοδο καραντίνας, τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα για τους φανατικούς των πρακτορείων αφού μαζί με τα πρακτορεία, «έκλεισαν» και τα γήπεδα: κάθε αθλητική διοργάνωση και πρωτάθλημα αναβλήθηκε ή ακόμη και ακυρώθηκε. Από το καλοκαίρι και μετά όμως, οι ομάδες επέστρεψαν στα – άδεια πλέον – γήπεδα και το στοίχημα επανήλθε στη ζωή μας. Τώρα λοιπόν οι φανατικοί του πρακτορείου χάνουν όχι μόνο το αγαπημένο τους στέκι, αλλά και την αγαπημένη τους ασχολία.

Ήρθε λοιπόν το τέλος για το στοίχημα για όσους προτιμούσαν μέχρι τώρα τα πρακτορεία; Σίγουρα όχι! Λύσεις υπάρχουν και είναι όλες στο διαδίκτυο. Ας δούμε καλύτερα τι εννοούμε.

Τα στοιχηματικά sites

Ας ξεκινήσουμε από τη πλέον προφανή λύση: τα στοιχηματικά sites. Οι ιστότοποι αυτοί υπάρχουν εδώ και χρόνια, κάποιοι εδώ και δεκαετίες και αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική για το πρακτορείο. Εκεί θα βρείτε πολύ περισσότερες επιλογές για στοίχημα ακόμη και σε αθλήματα πέρα από τα συνηθισμένα του Πρακτορείου, όπως τα e-sports και αθλήματα πολεμικών τεχνών όπως το MMA. Επίσης, στα site αυτά θα βρείτε και πολύ καλά προγνωστικά στοίχημα για να καταθέσετε ένα δελτίο με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Τέλος, εννοείται ότι πολλές φορές οι αποδόσεις είναι καλύτερες από αυτές που προσφέρει ο ΟΠΑΠ, λόγω του έντονου ανταγωνισμού ανάμεσα στα site του κλάδου. Το μόνο που χρειάζεται για να παίξετε είναι να είστε ενήλικας, να έχετε τραπεζικό λογαριασμό και κάποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και να γνωρίζετε να χρησιμοποιείτε το internet αρκετά ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό παίκτη.

Το site και τα apps του ΟΠΑΠ

Αν είστε παραδοσιακός τύπος και προτιμάτε τον ΟΠΑΠ, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τις ψηφιακές υπηρεσίες του και να παίξετε στοίχημα αλλά και γενικά όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ από την άνεση του σπιτιού σας, σαν να είστε στο πρακτορείο. Στην ουσία μιλάμε για άλλο ένα στοιχηματικό site με την κύρια διαφορά ότι αυτό είναι απολύτως ελεγχόμενο, εγγυημένο κι έχει οδηγίες κι εξυπηρέτηση πελατών στα Ελληνικά, κάτι που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τα άλλα sites. Να τονίσουμε ότι και για τη χρήση του site του ΟΠΑΠ θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ενήλικας, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας. Αν λοιπόν θέλετε να νιώσετε λίγο σαν να είστε στο πρακτορείο, το site και το app του ΟΠΑΠ είναι η καλύτερη λύση.

Είναι γεγονός ότι η ατμόσφαιρα του πρακτορείο με τα γέλια, τη συντροφικότητα και τα πειράγματα είναι κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τα site, ακόμη και αυτό του ΟΠΑΠ και που λείπει σε όλους μας. Θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή πριν βρεθούμε ξανά και με ασφάλεια στο αγαπημένο μας site, αλλά αν δεν θέλουμε να μείνουμε πίσω στο στοίχημα, το internet είναι η μόνη επιλογή.